واقعیت عجیب درباره دارو‌های تزریقی لاغری سارق اسپایدرمن در شهرری/ دیوار راست را بالا می‌رفت! هشدار گرمای نامتعارف در ۱۳ استان؛ وقوع بارش‌های شدید در جنوب کشور پابند الکترونیکی جایگزین حبس مهریه شد تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان!

فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی: عوامل حمله به گشت پلیس به‌سزای اعمالشان می‌رسند

فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی:  عوامل حمله به گشت پلیس به‌سزای اعمالشان می‌رسند فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی در پی حمله تروریستی به گشت پلیس در سیستان و بلوچستان بیانیه صادر و اعلام کرد که عوامل این جنایت بزرگ، به زودی به سزای اعمال ننگین شان خواهند رسید.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۰ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 22
کد خبر: ۲۸۷۱۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی حمله تروریستی به ۲ واحد گشت انتظامی تامین امنیت شهروندان در محور خاش به ایرانشهر که منجر به شهادت ۵ نفر از مجاهدان فی‌سبیل‌الله شد، فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، بیانیه ای به شرح ذیل صادر کرد:

بسم الله القاصم الجبارین

 بار دیگر، دست کثیف مزدوران وطن فروش تروریست، به خون گرانبهای ۵ نفر از همکاران جان برکف که همزمان با سالروز رحلت پیامبر رحمت، حضرت محمد (ص)  و شهادت کریم اهل بیت، امام حسن مجتبی (ع)، در محور خاش به ایرانشهر، مشغول تامین امنیت شهروندان بودند، آلوده شد.

غیور مردان سلحشوری که بدون هیچگونه ادعایی، آرامش و آسایش خود را فدای تامین آسایش و آرامش شهروندان نمودند.

 ضمن عرض تسلیت و تبریک به محضر فرمانده معظم کل قوا، خانواده معزز شهداء و مردم شریف ایران اسلامی، و ابراز همدردی با خانواده های گرانقدر شهدای عزیز امروز، رجاء واثق است که عوامل این جنایت بزرگ، به زودی به سزای اعمال ننگین شان خواهند رسید.

فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار